Algemene Voorwaarden

 

Artikel 1

Door het accepteren van een aanbod of het plaatsen van een bestelling, aanvaardt de klant onze voorwaarden met uitdrukkelijke uitsluiting van de eigen algemene voorwaarden van de klant, ook indien deze vermeld zijn op diens bestelbon.

Artikel 2

De volgende bepalingen hebben specifiek betrekking op een verkoop aan de consument via onze website,  telefonisch of per mail met Home@Home, zonder dat er op enig ogenblik contact is geweest tussen de verkoper en koper waardoor er sprake is van een “verkoopsovereenkomst op afstand”.

Artikel 3

Op de website staan de prijzen inclusief 21% BTW vermeld, de verzendkosten worden apart aangerekend indien er geen afhaling in winkel wordt gekozen.

Artikel 4

De eindgebruiker verklaart er zich bij deze mee akkoord dat de geplaatste bestelling via de webshop dezelfde waarde heeft als een onderhandse akte. De mail die ter bevestiging van uw bestelling wordt gestuurd zal dienen als onherroepelijk bewijs van bestelling.

Artikel 5

De eindgebruiker verklaart hierbij geen recht te hebben op retour bij een bestelling van maatwerk.

Artikel  6

Retourrecht van de klant: Wanneer het gaat over de webwinkel “Home@Home” gelden de algemene voorwaarden waardoor de consument het recht heeft aan Home@Home te melden dat hij van de aankoop afziet zonder enige vorm van reden, hij geen boete hoeft te betalen maar dit wel terug stuurt binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag bij levering van het artikel. Weliswaar moeten deze ongebruikte producten in dezelfde onbeschadigde verpakking zitten. Wij weerhouden ons het recht, na controle, de teruggestuurde goederen te weigeren mochten deze niet conform de bovenstaande eisen voldoen. De kosten voor deze retourzending zijn steeds voor de klant.
Wanneer de goederen beschadigd werden tijdens transport moet dit binnen de 2 kalenderdagen na leverdatum gemeld worden. De goederen moeten binnen de 14 kalenderdagen teruggestuurd worden.
Indien bovenvermelde termijnen voor retour niet gerespecteerd worden, wordt verondersteld dat de goederen voldoen aan de verwachtingen van de klant.
De retourmelding moet worden doorgegeven via info@homeathome.be . Verdere info wordt u hierna toegezonden. Maatwerk- of personalisatie artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
Na acceptatie van de retourmelding , wordt de terugbetaling uitgevoerd binnen de 30 dagen na ontvangst van de terugstuurde goederen en dit op de rekeningnummer van de klant.

Artikel 7

De bestelling wordt steeds met de nodige kwaliteitscontrole behandeld, mocht het toch gebeuren dat er ons iets ontgaan is, wordt er in onderling overleg naar een oplossing gezocht.

Artikel 8

Bij elk product worden de bijzondere onderhoudsvoorschriften medegedeeld waardoor de klant op de hoogte is gebracht van het specifieke onderhoud. De nodige onderhoudsvoorschriften kan u steeds terugvinden in de webshop.

Artikel 9

Dekbedovertrekken, decoratie en tafellinnen zijn uit voorraad leverbaar, indien het artikel (Home@Home is immers afhankelijk van toeleveranciers) niet in ons bezit is, wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Mocht het artikel niet leverbaar zijn binnen één maand na besteldatum, mag de klant de bestelling kosteloos annuleren en kan er ook geen schadevergoeding aan Cosy House geëist worden, ook niet bij overmacht. Indien de goederen niet op voorraad zijn brengen we u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte en stellen we u een nieuwe vermoedelijke leverdatum voor.

Artikel 10

Een opgegeven leveringstermijn mag nooit als bindend beschouwd worden tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. De consument kan geen aanspraak maken op een schadevergoeding.

Artikel 11

Op alle overeenkomsten is het Belgische recht van toepassing. Alle geschillen voortvloeiende uit een overeenkomst tussen Home@Home en de koper, welke niet in der minne kunnen geregeld worden, zullen behandeld worden door bevoegde rechtbank van Antwerpen. Wenst u een klacht in te dienen, verwachten wij een aangetekend schrijven waarin u duidelijk uw klacht aantoont. Home@Home verbindt zich ertoe om u binnen de 10 werkdagen steeds een antwoord te sturen op elke klacht.
Home@Home is de handelsnaam van Annick Naets, Doornaardstraat 49, 2160 Wommelgem, België BTW-nummer: BE0628.370.255